sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Talon perustukset paikallaan!

Niin se vaan viikko vierähti vauhdilla ohi. Paljon on taas tontilla tapahtunut. Maanantaina Perustava pystytti muotit ja tiistaina talon perustukset valettiin. Nopsasti kävi!


Tältä näytti muottien sisäpuolella ennen täyttöä.






Muottien täyttöä.


Kovin montaa tuntia tuohon täyttöön ei aikaa kulunut. Nopeasti ja sujuvasti homma sujui.

Tiistaina tontille saapui myös sähkökaappi, joka pystytettiin tulevan autokatoksen kohdalle. Keskiviikkona saatiin todeta, että meille tulee nyt sähköä! Pakko oli ottaa sähkömittaristakin kuva näin pienillä lukemilla.



Loppuviikolla mies kiinnitti patolevyjä perustukseen. Muutama metri jäi puuttumaan, sillä vuorokaudesta alkoi tunnit loppua kesken.  Eilen käytiin laittamassa loput patolevyt ja nappasin samalla muutaman kuvan. Raksakoirammekin pääsi mukaan ja löysi itselleen varsin mukavan aitauksen perustusten sisäpuolelta. Siellä se juoksi pallon kanssa ja nautti olostaan!

Tontti alkaa tällä hetkellä olla melko täynnä, sillä perjantaina saapui kaksi kasetillista hiekkaa täyttöjä varten sekä vino pino routaeristettä, radonputkea, sadevesiputkea ja rännikaivoja. Sopu sijaa antaa! Ensi viikolla kaivuri palaa jälleen tontille ja aloittaa perustusten täytöt. Loppuviikolla olisi tarkoitus myös tehdä ulkorakennuksen perustukset. Hommaa siis riittää!

Lopuksi vielä muutama eilen napattu kuva perustuksista:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti