tiistai 12. kesäkuuta 2012

Etenee, etenee...

Taas on viikossa paljon saatu tontilla aikaan. Perustava valoi talousrakennuksen perustukset torstaina ja muotit irroiteltiin perjantaina. Sitten mies pääsikin taas naputtelemaan patolevyä kiinni perustuksiin. Viikonloppuna tasoiteltiin sora-ja hiekkakasoja talon perustusten vierestä sekä merkittin hiekan, kapilaarikatkon ja eristeiden paikat talousrakennuksen perustuksen styroxiin. Ehdittiin jopa pitää vähän vapaatakin ja päästiin synttärijuhlille lauantaina. Kiva saada ajatukset välillä johonkin ihan muuhun.

Aina sopivissa hetkissä olen keräillyt kauniita irtokiviä hiekan seasta mahdollista myöhempää käyttöä varten. Jonkinasteinen "kivihurahtaminen" on havaittavissa... Mielenkiintoisia värejä ja muotoja! Parhaat pääsevät aivan taatusti kukkapenkkejä reunustamaan tai muuten koristamaan. Ehkäpä jonkinlainen kivikkokukkamaakin voisi tontiltamme paikkansa löytää! Nyt olen siis kärräillyt kiviä tontin reunalle kasaan. Lisää saisi edelleen löytyä! :)

Tänään aamulla saapui jälleen kaivuri tontille. Tällä kertaa oli eri kaivuri ja kuski kuin ennen, mutta homma sujui yhtä sutjakkaasti. Talousrakennuksen täyttö tehtiin siis tänään. Samalla tasailtiin vielä hieman tonttia muutenkin ja levitettiin maata nurmikon pohjaksi. Täyttö on nyt jo tärytettykin valmiiksi. Varsin työntäyteinen päivä taisi tontilla olla. Itse olin taas töissä iltavuorossa ja pääsin vasta myöhemmin käymään tontilla, jolloin minulle ei oikein enää hommia löytynyt. Huomenna pääsen sentään töiden jälkeen haravahommiin! Pitääpä muistaa ottaa kamera mukaan, niin saisi muutaman kuvankin napattua tontin nykytilasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti