maanantai 28. toukokuuta 2012

Perustuksia odotellessa


Nyt on rakennuspaikka valmisteltu perustuksia varten. Huomenna aamupäivällä Perustava valaa perustuksemme. Tarjouksia talousrakennuksen ristikoista on kyselty, mutta vielä ei kaikkia vastauksia ole saatu, joten odotellaan niiden suhteen vielä hetki.

Niin tosiaan, talostamme tulee 1-tasoinen, huoneistopinta-alaltaan 125 neliöinen ja lisäksi rakennamme talousrakennuksen, johon tulee kahden auton katos ja n. 30 neliötä puolilämmintä tilaa. Pohjakuvaa lisäillään myöhemmässä vaiheessa.



Siellä ne perustuksen muotit olla möllöttää vielä pinossa!


Tällä hetkellä ei suurempia stressinpoikasia ole. Hommat etenee suunnitelman ja aikataulun mukaan, eikä mitään isoja vastoinkäymisiä ole vielä onneksi tullut vastaan. Valtavan paljon aikaa ja energiaa käytettiin suunnittelutyöhön ja mies on tehnyt tarkat aikataulutkset ja kustannuslaskelmat, jotka helpottavat töitä paljon. Keittiökalusteista pyydettiin tarjouksia jo talvella ja voittajakin on jo selvillä! Kaupat on sovittu Keittiömaailman kanssa, josta saimme hyvän suunnitelman lisäksi asiantuntevaa palvelua ja hyviä ideoita. Hintakaan ei ollut kalleimmasta päästä.  Viime viikolla bongattiin hienot ulkovalaisimet! Ei niitä sentään vielä ostettu, mutta onpahan taas yksi asia vähemmän päätettävänä. Harvinaisen yhtenevä maku meillä!  :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti