maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kattoristikoita ja muuta kuormaa

Aamu valkeni poutaisena ja pilvisenä. Olimme jo klo 6.30 vastaanottamassa tontilla hääpäivälahjaamme, jonka piti saapua klo 7.00. Päädyimme näin ensimmäisen hääpäivän kunniaksi astetta suurempaan lahjaan, jonka perille saamiseen tarvittiin hieman massiivisenpaa kalustoa. Aamuvarhaisella odottelimme siis pakettia Jukkatalolta, joka sisältäisi mm. kattoristikot, villat ja puutavaran. Toinen kuorma on tulossa loppuviikolla ja siinä saapuvat elementit. Rekkaa ei näkynyt, eikä kuulunut ja muutaman puhelun jälkeen selvisi, että kuorma olisikin perillä vasta klo 10. Kun kuorma vihdoin tontille saapui, ei sen purkamisessa kovin kauaa nokka tuhissut. Paljon tuli taas tavaraa tontille, mutta hyvin mahtui! Rekka ei pitkään tontin luona viipynyt, sillä puutavara löysi nopeasti paikkansa tontilta. Aurinko alkoi myös paistaa täydeltä terältä ja kohtuullisen lämmin päivä tästäkin tuli.


Siihen asettuivat kattoristikot sulassa sovussa! 

Lisää puutavaraa tontin toiselle laidalle!

Tänään alkoi myös talousrakennuksen pystytys. Se tehdään pitkästä tavarasta ja puupinot saapuivat loppuviikolla odottamaan tositoimia. Illalla kävin ottamassa kuvia tämän päivän saavutuksista ja siellähän se runko alkoi jo ollakin pystyssä! Huomiseksi on lupailtu vesisadetta. Sen verran pitkän päivän miehet tänään talousrakennuksen kimpussa tekivät, että huomenna voi hyvällä omallatunnolla nauttia sateenropinasta sisätiloissa. Jos sitten vaikka illalla pääsisi poudalla hommiin.

Edessä talousrakennuksen puutavaraa,
takana tänään saapunutta talon puutavaraa.

Vielä pari kuvaa talousrakennuksesta. Huomiseen vesisateeseen varauduttiin useiden pressujen voimin. Melko hyvin paketit olikin suojattu, mutta varmuuden vuoksi levitimme vielä päälle pressuja, jottei mahdollisista pakettien kuljetusvaurioista koituisi myöhemmin kosteita yllätyksiä. Nyt ei pääse tavarat kastumaan, vaikka tulisi kovakin sade!




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti