keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Maatöitä

Maanantaina alkoi vihdoin tapahtua. Kaivuri saapui paikalle ja poisti pintamaan tontilta. Alta paljastui melkoinen kallio. Mikään suuri yllätys tämä ei meille ollut ja olimmekin varautuneet ainakin kanaalin louhintaan kunnallistekniikalle. Tältä tontilla näytti maanantaina:






Illalla käytiin ihmettelemässä kalliota ja mittailtiin talon ja tallin nurkat suunnilleen kohdilleen, jotta kanaali saatiin louhittua oikeaan paikkaan. Mukavaa puuhaa, vaikka seuraavana aamuna alkavat louhinnat melkoisesti jännittivätkin.

Tiistaina aamupäivällä louhintaurakoitsija aloitti työnsä ja paljon he saivatkin aikaan. Kaikki sujui varsin mallikkaasti ja ennakkohermoilumme taisi olla onneksi aiheetonta. Ammattilaiset osaavat hommansa! Louhintaa jatkettiin vielä keskiviikkona talon nurkalta. Nyt saa naapurit jo huokaista helpotuksesta - suurimmat kolinat ja pamaukset ovat nyt ohi! Näyttäisi siltä, että suuri osa louheesta ja murskeesta voidaan hyödyntää oman tontin täyttöihin, joten vältymme louheen poiskuskaamiselta.

Mattojen siirtoa

Hommat hyvällä mallilla ja kanaali melkein valmis.

Lähikuvaa kanaalista


Kivien siirtely tontilla jatkuu vielä tovin. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti