sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Maalari maalasi taloa, keltaista ja valkoista

Jokaisesta sateettomasta hetkestä on pitänyt ottaa kaikki hyöty irti ja maalipensselit ovatkin heiluneet tiuhaan tahtiin. Nuo leveät seinäpaneelit ovat kyllä aika kiitollisia maalattavia ja työ etenee mukavasti. Pikkasen kieltämättä alkoi jo tympiä maalata räystäänalus- ja otsalautoja ym. valkoisella. Värin vaihtuminen toi uutta intoa (ehkäpä aurinkoisella säälläkin on osuuutta asiaan) ja nyt taas voisi siihen valkoiseenkin maalipensseliin tarttua. Luulin nimittäin jo maalanneeni kaikki tarvittavat valkoisella, mutta yllätys, yllätys, vielä löytyi yhden pressun alta muutama kymmenen lautaa, jotka pitäisi lähipäivinä olla maalattuina. Eiköhän ne maalin saada!
Tältä meillä näyttää nyt:


Maalina Tikkurilan Pika-Teho, sävy 510x


Viime viikolla tontille saapui jälleen kuorma Jukkatalolta. Nyt kuormassa oli väliseinätarvikkeet sekä talousrakennuksen ulkoverhouspaneelit. Talousrakennus näyttääkin nyt jo paljon paremmalta, kun se on alkanut saada ympärilleen ulkoverhousta. Tänään jopa ehdittiin ne ensimmäiseen kertaan maalaamaan.



Toivotaan, että hyvät maalauskelit jatkuisivat. Suoraan sanoen saisi kyllä jo vihdoin olla sellainenkin päivä, jolloin taivaalta ei tule lainkaan vettä! Haluan edes muutaman lämpimän poutapäivän, kiitos!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti